VIDEO Proiecte pentru dezvoltare locală: cinci contracte semnate


Cinci unități administrativ-teritoriale din județ au semnat noi contracte de finanțare în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de Consiliul Județean Ialomița. Primăriile Fetești, Albești, Ciocârlia, Ciochina, Fierbinți-Târg au depus către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița proiecte de interes local care vizează modernizarea acoperișului în Piața Agroalimentară Fetești, modernizarea iluminatului public în comuna Albești, a străzilor locale în comuna Ciocârlia, înființarea unui teren de joacă în orașul Fierbinți-Târg, precum și a unui teren de sport multifuncțional în comuna Ciochina.
Reprezentanții unităților administrativ-teritoriale, semnatari ai contractelor de finanțare, au salutat inițiativa înființării Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, o alternativă viabilă la fondurile naționale și europene.
56 de proiecte au fost depuse în vederea obținerii finanțării în programele aferente anilor 2018 și 2019. 61 de localități din județ fac parte la acest moment din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.