VIDEO: Proiecte de hotărâre supuse aprobării Consiliului Județean Ialomița


Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița din această lună include pe ordinea de zi 9 proiecte de hotărâre. Consilierii județeni vor supune dezbaterii proiectul privind rectificarea bugetului general al județului Ialomița prin transferarea sumei de 477 000 de lei către Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru finanțarea cheltuielilor de capital în domeniul sănătății, a sumei de 180 000 de lei către Spitalul Municipal Urziceni și a celei de 46 000 de lei pentru cheltuielile de capital ale Spitalului Orășenesc Țăndărei.
Alte proiecte vizează concesionarea unui teren în suprafață de 227,63 ha cu destinația agricolă – categoria de folosință neproductiv, proprietatea publică a județului Ialomița, situat în extravilanul comunei Giurgeni, precum și aprobarea asocierii Județului Ialomița cu Municipiul Urziceni în vederea finanțării în comun a dotării Spitalului Municipal Urziceni.
Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 28.06.2019, ora 11:00 în sala de ședințe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.