EXPUR, locul I la faza județeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

Anual, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, organizează la nivel național concursul pentru verificarea nivelului de pregătire al Serviciilor Private și Voluntare pentru situații de urgență.
În data de 12 iunie 2019, s-a desfășurat etapa județeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă , la care au participat 6 servicii private și voluntare.
Expur a participat cu Serviciul Privat pentru Situații de Urgență. Echipa a fost alcătuită din 8 pompieri angajați ai Serviciului și 2 voluntari (unul de la Casa Mașinii și celălalt de la Silozul ISPA). 
În cadrul concursului sau fost organizate trei probe: pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4×100 m, dispozitul de intervenție.
Echipa Expur a câștigat Locul I la cele toate 3 probe, calificându-se astfel pentru Etapa Interjudețeană, ce va fi organizată de ISU Calărași în perioada 10-12.07.2019.
Felicitări participanților:

Istrate Petre
Bobocel Toni
Brezeanu Iulian
Cîlțea Marius
Cupen Gheorghe
Dima Eduard Dinu Constantin
Matache Ion
Stroe Gheorghe
Dumitrașcu Liviu
Anghel Marian

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.