VIDEO: Proiecte ale Consiliului Județean Ialomița în perioada următoare


Conducerea Consiliului Județean Ialomița a organizat o conferință de presă pentru a prezenta înainte de ședința ordinară a forului județean principalele proiecte de hotărâre propuse pentru luna martie. Astfel de conferințe au loc în fiecare lună pentru informarea cetățenilor județului Ialomița cu privire la deciziile pe care administrația județeană le adoptă pentru perioada următoare. Printre proiectele incluse pe ordinea de zi a ședinței din această lună se regăsește proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2017, proiectul privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgență Slobozia, pe anul 2017 sau cumpărarea unui imobil cu destinația de ”Sediu administrativ al Consiliului Județean Ialomița” și a terenului aferent acestuia.
Consiliul Județean Ialomița intenționează să acceseze fonduri europene pentru a crea un cadru prielnic dezvoltării unei administrații eficiente în slujba cetățeanului.
În ședința ordinară care va avea loc în data de 23 martie, ora 14:00 la Centrul Cultural ”UNESCO” Ionel Perlea din Slobozia va fi validat și mandatul de consilier judeţean al domnului Păcureanu Viorel Iulian, propunerea PNL Ialomița ca urmare a demisiei doamnei Luminița Barcari. Ședința este publică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.