VIDEO: Proiect finalizat cu succes în comuna Traian: locuri de muncă nou create, condiții de viață mai bune!


Proiectul ”Împreună inovăm – măsuri integrate de dezvoltare și incluziune socială în comuna Traian” a ajuns la final! Comuna Traian a beneficiat de finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Capital Uman, pentru a veni în sprijinul a 931 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială. În urma implementării acestui proiect, 377 de persoane au dobândit o calificare și 145 de persoane au fost angajate. Au fost, de asemenea, înființate 22 de firme în comună în diverse domenii de activitate.
Succesul acestui proiect se reflectă în depășirea indicatorilor propuși inițial. Proiectul a avut o perioadă de implementare de 36 luni începând cu 21 august 2017. Valoarea totală a proiectului a fost de 21.598. 000 lei.
Proiectul s-a adresat atât adulților, cât și copiilor din localitate. Astfel, 293 de copii au beneficia de activități educaționale suplimentare celor școlare, iar 106 persoane au intrat în programul „A doua șansă” pentru finalizarea a 8 clase.
Proiectul ”Împreună inovăm – măsuri integrate de dezvoltare și incluziune socială în comuna Traian” a dus la schimbarea vieții cetățenilor, grație implicării autorităților locale, preocupate de atragerea fondurilor europene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.