VIDEO: Primarul ales al Municipiului Fetești, Sorin Gafițoi a fost învestit în funcție


Noul Consiliu Local al Municipiului Fetești a fost legal constituit! În urma scrutinului din cinci iunie, Sorin Gafițoi (PSD) a obținut cele mai multe voturi și va conduce administrația municipală în următorii patru ani, alături de un Consiliu Local format din 19 membrii. La ședința de constituire a participat prefectul județului Ialomița, Gigi Petre. După validarea consilierilor locali conform procedurilor legale, aleșii municipiului Fetești au depus jurămintele.
După declararea ca legal constituit a Consiliului Local, s-a făcut învestirea primarului Municipiului Fetești, Sorin Gafițoi, care a depus, la rândul său jurământul și care a ținut un scurt discurs prin care i-a asigurat pe cetățenii municipiului Fetești că va fi în slujba comunității și își va duce la îndeplinire proiectele de dezvoltare a localității.
În cadrul ședinței a fost ales, prin vot secret, viceprimarul Municipiului Fetești în persoana doamnei avocat Tudor Vali Silica, propusă de social-democrați. Liberalii au făcut la rândul lor o propunere pentru funcția de viceprimar, pe Alexandru Gheorghiu, care a întrunit un număr de 7 voturi din totalul consilierilor locali.

1 Comment

  1. ionela caras

    2 iulie 2016 at 07:52

    Domnul primar felicitări și sperăm să realizati tot ce va ti propus impreuna cu noi cetățeni or Fetești…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.