VIDEO: Adrian Mocioniu și-a preluat mandatul de primar al Municipiului Slobozia! Vezi cine sunt cei doi viceprimari


Noul Consiliul Local al Municipiului Slobozia a fost legal constituit, în urma validării mandatelor de către Judecătoria Slobozia. Convocarea consilierior declarați aleși la ședința de constituire s-a făcut prin ordin al Prefectului. Consiliul Local Slobozia are în componență 21 de consilieri, din care 9 sunt din partea Partidului Social Democrat, 5 din partea Partidului Național Liberal, 2 consilieri de la ALDE, 2 de la UNPR, 2 de la PMP și un consilier din partea Partidului Ialomițenilor. Consilierii PNL, Ioan Martin și Dacici Mirela au renunțat la mandate, în locul lor fiind numiți în funcție Mihaela Ojog și George Avram. Cei 21 de aleși care vor forma legislativul municipiului, pentru următorii patru ani au depus jurămintele care le atestă calitatea de consilieri locali.
După învestirea consilierilor locali, a urmat depunerea jurământului primarului ales al Sloboziei. Adrian Mocioniu a fost ales cu 6602 voturi din cele 17 823 de voturi valabil exprimate.
Cei doi viceprimari au fost aleși din rândul consilierilor locali prin vot secret. Gabriel Mușat și Rudolf Gradea, vor răspunde de administrarea municipiului Slobozia, în calitate de viceprimari pentru următorii patru ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.