VIDEO: Primăria Mun. Slobozia analizează posibilitatea înființării propriului serviciu de transport public local de călători


Primăria Municipiului Slobozia analizează posibilitatea înființării unui serviciu public de transport călători propriu! SC Nick Touring SRL, societatea căreia i s-a delegat serviciul de transport local încă din anul 2013, a solicitat rezilierea unilaterală a contractului. Motivul îl reprezintă expirarea contractului de acordare a dreptului de folosință a unui peron de îmbarcare/debarcare situat în fața Gării Slobozia. Reprezentanții administrației publice locale au afirmat că peronul în cauză nu face obiectul contractului de concesiune prin delegarea serviciului de transport public de călători. Mai mult,directorul societății de transport public, Nicu Pericli a fost invitat de mai multe ori de municipalitate la discuții pentru găsirea unor soluții în vederea modernizării acestui serviciu public, fără ca societatea să dea curs acestor solicitări.
Primarul Municipiului Slobozia a sugerat inclusiv posibilitatea ca operatorul de transport călători să poată accesa bani europeni pentru îmbunătățirea parcului auto.
Autoritățile locale au primit diverse sesizări prin care cetățenii se declară nemulțumiți de condițiile în care societatea Nick Touring efectuează transportul public local. În contextul în care operatorul de transport nu își va respecta termenii stabiliți în contract, Primăria Municipiului Slobozia va înființa propriul serviciu de transport public de călători.

1 Comment

  1. Anonim

    15 decembrie 2016 at 20:32

    Da când asta o dată

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.