VIDEO: Primăria Mun. Slobozia a semnat un acord de cooperare cu cea mai mare companie de stat din Hunan-China


Parteneriatul public-privat cu investitorii chinezi prinde contur pentru comunitatea din Slobozia! Primăria Municipiului Slobozia a semnat un acord cu cea mai mare companie de stat din provincia Hunan, China în vederea demarării de investiții cu caracter edilitar în reședința de județ. Parteneriatul a fost consolidat în urma unei vizite oficiale în Beijing la care a luat parte primarul Adrian Mocioniu. Reprezentanții companiei chineze au întors vizita pentru a semna acordul atât cu municipiul Slobozia, cât și cu municipiul Călărași, gazda evenimentului.
Municipalitatea le va prezenta partenerilor chinezi oportunitățile de investiții, un punct strategic fiind și promovarea parcului industrial IMM din Slobozia. Acordul semnat cu investitorii chinezi vizează și construcția unui număr de aproximativ 600 de locuințe de tineri.
Ca urmare a colaborării fructuoase între cele regiuni, Hunan și Slobozia, ca răspuns la strategia de colaborare internațională prezentată de guvernul chinez, care promovează schimburile și cooperarea la nivel economic, Primăria Municipiului Slobozia va acorda tot sprijinul pentru ca acest acord să aibă rezultatele scontate și pentru a aduce dezvoltarea municipiului Slobozia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.