VIDEO: Personalități premiate la Gala ”10 pentru Ialomița”


100 de personalități din 10 domenii de activitate au fost premiate de Consiliul Județean Ialomița! Profesori, medici, oameni de afaceri, agricultori, sportivi, reprezentanți ai administrației publice locale, ai societății civile, promotori ai tradițiilor autentice, oameni de cultură, precum și cei care au arătat devotament pentru comunitate au urcat pe scena Galei ”10 pentru Ialomița”. În semn de prețuire pentru eforturile depuse de aceștia la dezvoltarea județului, performerii au primit plachete omagiale și aplauzele unei săli arhipline, fiind un exemplu pentru întreaga comunitate. Evenimentul a debutat cu intonarea imnului de stat.
Aduceri de mulțumiri pentru întreaga activitate în folosul comunității locale au fost oferite personalităților din domeniul administrație publică.
Fără ei, societatea nu ar avea repere. Dascălii și medicii, cei care formează caractere pe o parte și cei care dau șansa la viață, pe de altă parte, au primit distincțiile care i-au emoționat, dar și onorat.
Mediul de afaceri reprezintă unul dintre pilonii de bază pentru dezvoltare. Societăți de top precum EXPUR SA, SC TELETEXT, SC PREMIER COM SRL, SC OYL COMPANY HOLDING AG SRL și altele asigură motorul economiei județene, atât ca importanți angajatori, cât și ca adevărați performeri ai mediului de afaceri.
Agricultura este o ramură importantă a oricărei economii. În Ialomița, agricultura deține un statut deosebit grație rezultatelor de excepție ale producătorilor agricoli.
Alte personalități au primit distincții în domeniul sportiv, cultură, societate civilă, promovarea tradițiilor, devotament pentru comunitate.
În cadrul evenimentului, s-a acordat titlul ”Personalitatea județului Ialomița” Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.
Acțiunea ”10 pentru Ialomița” a inclus un program artistic deosebit.
Evenimentul ”10 pentru Ialomița” a fost un real succes, un elogiu adus valorii. Toți laureații sunt personalitățile care au făcut cinste județului Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.