VIDEO: Parteneriat public-privat pentru finanțarea proiectelor din Fetești

Parteneriat public-privat pentru finanțarea proiectelor din zona municipiului Fetești! Este soluția social-democraților ialomițeni pentru dezvoltarea infrastructurii locale. În această perioadă, se poartă discuții cu ambasada Marii Britanii pentru crearea la nivelul municipiului Fetești a unui climat de stabilitate și dezvoltare durabilă. În cadrul întâlnirilor organizate cu cetățenii pentru dezbaterea strategiei județene pentru următorii 10 ani, primarul orașului Amara, Victor Moraru a precizat că în sectoarele unde bugetul local nu reușește să rezolve problemele se dorește atragerea altor surse de finanțare. Administrațiile trebuie să încheie un contract social cu cetățenii.
Cei prezenți la dezbaterea organizată la Fetești de reprezentanții PSD Ialomița au tras un semnal de alarmă asupra deficiențelor legate de infrastructura edilitară, necesității atragerii investitorilor și creării locurilor de muncă.
Fondurile disponibile pe Programul Operațional Regional 2014-2020 reprezintă, în viziunea primarului orașului Amara, Victor Moraru, o alternativă pentru finanțarea proiectelor specifice municipiului Fetești.
Întâlnirile organizate pentru consultarea cetățenilor de la nivelul județului Ialomița vor continua și în perioada următoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.