VIDEO: Orașul Țăndărei, păzit de Armată!


UPDATE: ORDONANȚĂ MILITARĂ-Orașul Țăndărei a intrat în carantină totală. Orașul Țăndărei este împânzit de forțe de ordine! După ce numărul infectărilor cu Covid-19, a crescut alarmant din cauza faptului că cetățenii de etnie romă nu au respectat izolarea, autoritățile locale au solicitat sprijinul Armatei. Potrivit autorităților, în jur de 800 de cetățeni romi au revenit din Spania, Franța sau Germania. Peste 20 de militari au ajuns vineri, în Ţăndărei pentru ca, alături de jandarmi şi poliţişti, să verifice respectarea măsurilor impuse prin ordonanţe militare. Toată localitatea este monitorizată. La intrarea și ieșirea din oraș, toate autoturismele sunt verificate.
O acțiune de amploare a fost organizată și pe raza localităților Urziceni și Bărbulești. Peste 160 de polițiști au acționat pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă. În Bărbulești au fost deplasate inclusiv echipe de la trupele speciale, înarmate. Au fost controlate în trafic 944 de autovehicule și legitimate peste 1000 de persoane.
Ultima statistică a Grupului Strategic de Comunicare arată că numărul persoanelor infectate cu noul conoravirus a ajuns în Ialomiţa la 50, cele mai multe îmbolnăviri și decese provenind din oraşul Ţăndărei, motiv pentru care, prefectul județului, Tonița Manea a propus Departamentului pentru Situații de Urgență, intrarea orașului Țăndărei în carantină totală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.