VIDEO: Nereguli grave semnalate în urma unui raport de audit, la nivelul Primăriei Municipiului Slobozia


Un audit efectuat la nivelul Primăriei Municipiului Slobozia scoate la iveală o serie de nereguli. După patru luni de mandat, primarul Dragoș Soare a făcut publice rezultatele auditului care a inclus și activitatea Cantinei Sociale, aflate în administrarea Direcției de Asistență Socială. Cantina socială de la Slobozia furnizează hrană rece pentru 90 de persoane defavorizate. Numai că în anul 2011, Primăria a încheiat un contract cu o societate comercială, fără licitație publică, pentru a oferi mâncare altor 110 persoane beneficiare de la Centrul de la Bora, deși acest lucru putea fi făcut de personalul angajat în cadrul Cantinei Sociale de la Slobozia. Toate aceste nereguli au dus la un prejudiciu de aproximativ 200 000 de lei pe durata a patru ani.
Primarul Municipiului Slobozia este preocupat de majorarea sumelor prevăzute în buget pentru demararea de investiții la nivelul orașului. Iar acest lucru poate fi realizat prin eliminarea cheltuielilor nejustificate. Un alt punct sensibil îl reprezintă faptul că bugetul municipiului a fost grevat cu sume foarte mari achitate pentru servicii pază pentru care Primăria plătește 3,2 milioane de lei anual.
Proiectul privind construirea stației de tratare a apei cu osmoză inversă are anumite greșeli de proiectare.
Primarul Municipiului Slobozia are în vedere reorganizarea aparatului administrativ, ce presupune o reducere a numărului de angajați.
Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, a discutat și despre stadiul proiectului privind reabilitarea Pieței Revoluției.
Edilul Municipiului Slobozia și-a propus ca primăria să fie o instituție care livrează servicii publice de calitate cetățenilor și a menționat că va găsi soluții pentru problemele cu care se confruntă municipalitatea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.