VIDEO: Muzică, distracție și voie bună la Ziua Comunei Gheorghe Doja


A fost mare petrecere în comuna Gheorghe Doja! Primăria a organizat Ziua Comunei, eveniment care a reunit un număr impresionat de cetățeni. Autoritățile locale și-au exprimat aprecierea față de localnici și dorința de a dezvolta comunitatea. Alături de primarul localității s-au aflat autorități județene și reprezentanți ai Parlamentului care i-au asigurat pe cetățenii din Gheorghe Doja de sprijin în implementarea proiectelor edilitare.
În semn de respect și apreciere, autoritățile locale au premiat cuplurile care au celebrat 50 de ani de căsnicie, dar au oferit distincții și cadrelor medicale, cadrelor didactice, celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea comunității din Gheorghe Doja.
Oamenii au petrecut alături de artiștii talentați de pe plan local.. După anii de pandemie, localnicii au simțit nevoia să se distreze, astfel că s-au prins în hore și s-au distrat pe cinste.
Cetățenii din Gheorghe Doja au dansat ore bune pe ritmurile muzicii interpretate de artiști celebri. Au urcat pe scenă Ionuț și Doinița Dolănescu, Lorena.
Spectacolul a fost încheiat de cunoscutul artist Cristian Rizescu.
Distracția de la Gheorghe Doja s-a încheiat cu un moment deosebit. Un superb joc de artificii a iluminat cerul întunecat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.