VIDEO: Autoritățile din Ciulnița au adus gazele în satul Ion Ghica pe cheltuiala exclusivă a unui furnizor privat


Autoritățile din comuna Ciulnița sunt preocupate să le ofere cetățenilor condiții întocmai ca la oraș! Satul Ion Ghica a fost racordat la rețeaua de gaze în urma demersurilor autorităților care au purtat discuții cu o companie privată. Premier Energy are cel mai mare contract din localitate cu firma Clean Tech, iar furnizorul de gaze a suportat pe propria cheltuială racordarea satului întreg la rețeaua de gaze naturale. Astfel, nu a fost cheltuit niciun ban de la bugetul local, primăria reușind să economisească peste 1 milion de euro, bani ce pot fi redirecționați către alte investiții în comună.
În primă fază au fost executate 60 de branșamente, urmând să se încheie contractele cu fiecare gospodărie. În total vor exista 354 de branșamente. După această etapă, vor fi executate lucrări de reparații pe străzi.
Pentru locuitorii din Ion Ghica, racordarea la rețeaua de gaz metan este o investiție mult așteptată. Aceștia consideră că au condiții demne de oraș.
Comuna Ciulnița are toate atuurile unei localităţi cu utilităţi de oraş: are apă, o reţea de canalizare şi, mai ales, are gaz metan, ceea ce face localitatea atractivă și pentru investitori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.