VIDEO: Momente de neuitat la Zilele Municipiului Slobozia


Trei zile de neuitat! De aceasta au avut parte slobozenii care au participat în număr impresionant la cea de-a XVII-a ediție a Zilelor Municipiului Slobozia. Sărbătoarea a debutat cu parada ansamblurilor folclorice din Turcia, Polonia, Macedonia, Muntenegru, Bulgaria și România, participante în cadrul Festivalului Internațional de Folclor ”Floare de pe Bărăgan”. Străzile municipiului au fost însuflețite de coloristica deosebită a portului popular al oaspeților, dar și de frumusețea dansului pus în scenă în aplauzele publicului. Deschiderea oficială a Sărbătorilor Municipiului Slobozia a fost anunțată de primarul Adrian Mocioniu, alături de președintele Consiliului Județean Ialomița.
Au fost zile de distracție și voie bună. Slobozenii au petrecut la terase cu mici și bere sau au ales adrenalina prin distracția în comedii. Spectacolul a atins cote înalte prin recitalul îndrăgitei cântărețe de muzică ușoară, Delia.
Seara de duminică a fost specială pentru șase domnișoare care și-au etalat calitățile și frumusețea în concursul de Miss. După ce au trecut de mai multe probe, doar una singură și-a adjudecat titlul de cea mai frumoasă fată din reședința de județ.
Zdop și Zdup au fost protagoniștii unui show de excepție.
Aproape de miezul nopții, slobozenii au putut admira un impresionant foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.