VIDEO: Ministrul Muncii, prezent la aniversarea pensionarilor din Fetești


Ministrul Muncii, Marius Budăi s-a aflat în Municipiul Fetești pentru a celebra Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, acțiune organizată în fiecare an de conducerea organizației PSD Fetești. Ministrul Muncii i-a felicitat pe seniori și le-a vorbit despre faptul că sunt o prioritate pentru factorii de decizie, aspect reflectat în măsurile luate de actuala guvernare pentru pensionari. Mai mult, din anul 2020, se dorește majorarea valorii punctului de pensie și schimbarea modului de calcul pentru a avea o lege a pensiilor echitabilă. Prin măsurile de sprijin pentru pensionari se urmărește creșterea nivelului de trai al acestora. Alături de Ministrul Muncii s-au aflat și președintele PSD Ialomița, Marian Pavel și deputatul Ștefan Mușoiu.
Întâlnirea organizată la Fetești cu seniorii municipiului a fost și un bun prilej pentru administrația municipală de a prezenta proiectele aflate în derulare.
La eveniment a participat și președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru. Acesta a felicitat administrația de la Fetești pentru reușita în absorbția banilor europeni și guvernamentali, adăugând că la acest moment, Consiliul Județean Ialomița a reușit să depună proiecte în sumă de 150 de milioane de euro.
După ce au primit lămuriri și soluții de la Ministrul Muncii, seniorii au lăsat grijile deoparte și au petrecut de ziua lor.
Pensionarii, reprezentanți ai Organizației PSD Fetești și nu numai au primit diplome de excelență înmânate de Ministrul Muncii pentru rezultatelor deosebite obținute de organizație în activitatea sa politică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.