VIDEO: Măsurile de sprijin în economie adoptate de Guvernul PNL


Președintele PNL Ialomița, deputatul Gheorghe Tinel a prezentat în cadrul unei conferințe de presă măsurile de sprijin adoptate de Guvernul PNL cu privire la situația economică și socială în care se află România, ca urmare a pandemiei cu noul Coronavirus.
Deputatul Gheorghe Tinel a dezaprobat proiectul de hotărâre adoptat de consilierii județeni privind concesionarea cu 6% pentru o perioadă de 49 de ani, prin licitație a unor bunuri aparținând domeniului public al județului Ialomița pentru realizarea obiectivului de investiții – reabilitare și modernizare aeroport Alexeni.
În cadrul conferinței de presă, a fost discutată și situația de la Serviciul de Permise și Înmatriculări Ialomița vizând examinarea în vederea obținerii permisului de conducere . Aici au fost delegați 1 ofițer și 2 agenți de poliție, care își vor desfășura activitatea alături de ceilalți agenți de poliție pentru diminuare decalajului existent între desfășurarea probei teoretice și desfășurarea probei practice. De asemenea, Instituția Prefectului a solicitat schimbarea conducerii Serviciului de Permise.
Pentru că numărul cazurilor confirmate cu noul Coronovirus este în creștere, deputatul Gheorghe Tinel a solicitat Instituției Prefectului să dispună controale în instituțiile deconcentrate pentru a se urmări respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu noul Coronavirus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.