VIDEO: Ludovic Orban a prezentat în Ialomița moțiunea de candidat pentru președinția PNL


Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a efectuat, o vizită în județul Ialomița pentru a-și prezenta moțiunea de candidat în cursa spre conducerea organizației politice. Deputatul PNL Ialomița, Luminița Barcari și-a exprimat susținerea pentru Ludovic Orban, considerând că este adevăratul lider al PNL, capabil să refacă coaliția de guvernare și să reunească membrii partidului.
Mărul discordiei din coaliție a fost aprobarea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Ceea ce nu s-a menționat însă a fost că, de fapt, finanțarea și implementarea acestui program vor avea loc abia de la 1 ianuarie 2023.
În discursul său, Ludovic Orban a menționat că un partid nu poate fi condus decât de un lider care cunoaște realitățile de la nivelul țării și își cunoaște oamenii din interiorul organizației. Acesta a mai precizat că proiectul de lege aprobat în ședința de guvern prevedea ca termenul de aplicare a legii consumatorului vulnerabil să fie 1 septembrie 2022, însă în parlament s-a modificat acest termen pentru a putea aplica legea din această iarnă.
Ludovic Orban consideră că refacerea coaliției este soluția onorabilă pentru PNL.
Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a mai menționat că parlamentarii PNL nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva propriului Guvern.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.