VIDEO: Lansarea candidatului PSD la Primăria Amara pentru alegerile parțiale


Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara pentru alegerile parțiale a fost lansat oficial în cadrul unui eveniment la care au luat parte invitați speciali, precum primarul sectorului 3 al Municipiului București și Ministrul Turismului. Ion Măiță, propunerea PSD, este mediator de profesie,  iar cel mai important obiectiv al său este modernizarea orașului Amara, continuând totodată proiectele începute de Victor Moraru, cel care timp de 16 ani a condus Amara către o dezvoltare accelerată. Evenimentul de lansare a început cu intonarea imului de stat și cu o scurtă retrospectivă a celor mai importante realizări administrative.
Ion Măiță propune proiecte îndrăznețe pentru Amara și cel mai important își dorește să continue tradiția accesării fondurilor europene.
Personalități importante ale partidului de la nivel central, deputați de Ialomița și-au exprimat întreaga susținere pentru Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara pentru alegerile din 11 iunie.
Prezent la evenimentul de lansare, Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre a discutat despre două proiecte importante care vor fi implementate și anume: etapa a doua a parcului balnear și refacerea plajei Perla, toate în valoare de 16 milioane de lei.
Organizația ALDE Ialomița susține toți candidații Partidului Social-Democrat Ialomița la aceste alegeri parțiale.
Cetățenii din Amara își doresc un oraș modern, un dialog permanent cu administrația locală și un standard de bunăstare cât mai înalt.
Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara intenționează să continue în Amara toate proiectele începute, proiecte care se ridică la suma de 12-13 milioane de euro și care trebuie accesate în perioada următoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.