VIDEO: Lansare de carte și diplome de excelență pentru profesori de Ziua Educației, la Fetești


Ziua Mondială a Educației a fost marcată la Fetești prin activități cu caracter cultural-educativ menite să scoată în evidență rolul important al educației și al dascălului în formarea și modelarea caracterelor umane. În an centenar, școlile nr 1 și nr. 2 din Fetești, primele așezăminte școlare ale Feteștiului au împlinit 180 de ani de la înființare, prilej cu care autoritățile locale au dezvelit plăci comemorative.
Tot în cadrul acestei manifestări, a fost organizată și o lansare de carte. Profesorul Mircea Mănoiu și-a lansat al doilea volum ce descrie istora învățământului feteștean în perioada 1948-2017. Lucrarea face referire la principalele momente care au marcat evoluția unităților școlare din municipiu.
Autoritățile locale au transmis un mesaj de susținere a învățământului și au acordat diplome de excelență profesorilor care și-au pus întreaga carieră în slujba învățământului feteștean.
Ziua Mondială a Educației se sărbătorește începând cu anul 1944, iar în țara noastră este marcată începând cu anul 2013.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.