VIDEO Investițiile Consiliului Județean Ialomița pe anul 2022: bugetul de dezvoltare ajunge la 261 milioane lei


Bugetul județului Ialomița a fost lansat în dezbatere publică. Autoritățile județene au prezentat proiectele prioritare cuprinse în bugetul consiliului județean care în acest an este de 406.992 mii lei. Pentru secțiunea de funcționare a județului au fost alocați 145.391 mii lei (35,72%), iar pentru secțiunea de dezvoltare 261.601 mii lei (64,28%). Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a afirmat că viziunea actualei administrații este să pună accent pe infrastructura de transporturi și sănătate, iar spre aceste capitole vor fi direcționate cele mai importante sume în anul 2022.
Consiliul Județean Ialomița are în derulare în anul 2022 cinci proiecte majore pentru dezvoltarea, reabilitarea și modernizarea patrimoniului cultural.
Și în acest an, vor fi susținute activitățile organizațiilor non-guvernamentale, programele care vizează dezvoltarea sportului de masă și a sportului de performanță, precum și proiectele de investiții ale unităților adminstrativ-teritoriale din județ finanțate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița.
Reprezentanții instituțiilor subordonare Consiliului Județean Ialomița au prezentat în ce mod vor cheltui sumele alocate în acest an de Consiliul Județean.
Proiectul de buget al județului Ialomița pe anul 2022 urmează să fie aprobat în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.