VIDEO: INVESTIȚII – Lucrări edilitare cu fonduri proprii și guvernamentale în orașul Căzănești


Investiții deosebit de importante pentru ridicarea nivelului de trai al cetățenilor din orașul Căzănești! Autoritățile locale efectuează lucrări de reabilitare în zona blocurilor de la intrarea în localitate. Aceste blocuri au fost construite în anii ’60-’70, iar de atunci, această parte a orașului nu a mai fost o prioritate pentru administrațiile anterioare. Cele trei alei vor fi asfaltate, se vor amenaja trotuare la fiecare intrare în scară, iar în spatele construcțiilor, platforme pentru colectarea selectivă a gunoiului.
Cu bani de la Ministerul Dezvoltării, 12 străzi din orașul Căzănești vor fi asfaltate. Valoarea de execuție a lucrărilor este de 35 de miliarde de lei vechi. Pe celelalte 8 străzi deja asfaltate, se va turna stratul doi de uzură, iar intrările de pe străzi vor fi și acestea asfaltate.
Străzile Iacomi și Speranței au avut o situație juridică aparte care a blocat decontarea cheltuielilor către constructorul care a efectuat lucrările de asfaltare, însă autoritățile locale au intervenit rapid pentru a găsi soluții.
Autoritățile din orașul Căzănești au construit și o grădiniță nouă și au în plan alte proiecte pentru dezvoltarea comunității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.