VIDEO: Finanțare de la Ministerul Dezvoltării: 750 000 de euro pentru asfaltarea străzilor în comuna Albești


Primăria Comunei Albești a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru proiectul privind modernizarea străzilor în Marsilieni și Albești în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 750 000 de euro. Prin obținerea fondurilor necesare se vor asfalta 8,4 km, respectiv 26 de străzi vor fi modernizate. Conform proiectului, se vor amenaja și rigole pentru scurgerea apelor pluviale de-a lungul străzilor cuprinse în proiectul de asfaltare și peste 200 de alei de acces spre gospodării.
Firma Coni SRL din Prahova este cea va executa lucrarea de asfaltare în termenul de 3 luni prevăzut în contract. Reprezentanții societății constructoare dau asigurări că lucrarea va fi una de calitate.
Primăria Comunei Albești va depune și un alt proiect privind amenajarea unui teren multisport în apropierea școlii. Sursa de finanțare este Grupul de Acțiune Locală Ialomița Centrală.
Suma totală a finanțării obiectivelor și proiectelor aprobate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 – PNDL II, în județul Ialomița se ridică la valoarea de peste 800 de milioane de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.