VIDEO: Elevii Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” din Fetești au susținut un spectacol de teatru și creație literară în limba franceză


Și-au arătat abilitățile de comunicare și înțelegere a limbii franceze, dar și talentul actoricesc sau muzical! Elevii de la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” din Municipiul Fetești au fost protagoniștii unui eveniment artistic deosebit dedicat Zilei Francofoniei. Cadrele didactice și școlarii au organizat un spectacol de teatru, muzică, dans și creație literară în limba franceză. Proiectul ”Pass-partout” în care este inclus acest eveniment are ca scop punerea în valoare a creativității elevilor, dar și dezvoltarea competențelor de a folosi limba franceză în orice context. Proiectul Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” este susținut de Primăria Municipiului Fetești.
Prin momentele pusă în scenă, elevii Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și-au exprimat capacitatea de a vorbi la un nivel avansat limba franceză.
Sala de teatru ”Horațiu Mălăele” din Fetești a fost arhiplină, iar la finalul spectacolului, toți au plecat încântați de implicarea elevilor, dar și a profesorilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.