VIDEO: Dumitru Trifu a depus jurământul pentru primul mandat de primar al comunei Miloșești


Noul primar al comunei Miloșești a depus oficial jurământul pentru primul mandat la conducerea acestei comune. Acest moment important a avut loc în cadrul ședinței de constituire a noului Consiliu Local al comunei Miloșești. Lucrările ședinței au fost conduse de cel mai în vârstă dintre consilierii locali, Stela Săvulescu, ajutat de 2 dintre cei mai tineri consilieri locali, respectiv Popescu Valentin Nicolae și Virgil Cipu. Instanța a validat 10 din 11 consilieri locali, urmând ca celălalt să fie desemnat de pe lista supleanților. Astfel, componența Consiliului Local Miloșești este 4 consilieri din partea Alianței USR-PLUS, 3 PNL, 2 PRO România, unul din partea PSD și un consilier din partea ALDE. Ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Miloșești a debutat cu intonarea imnului de stat.
După depunerea jurământului, Dumitru Trifu a ținut să le mulțumească locuitorilor comunei pentru votul acordat la alegerile locale de la finalul lunii septembrie. El a ținut să precizeze că printre prioritățile sale se regăsesc continuarea proiectelor începute pentru dezvoltarea infrastructurii din comună, dar și proiecte de mediu.
Cel de-al 11 consilier local, supleant de pe lista Alianței USR -PLUS va fi validat la prima ședință a Consiliului Local Miloșești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.