VIDEO: Dragoș Soare a depus jurământul de primar al Mun. Slobozia. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment


Dragoș Soare și-a preluat oficial mandatul de primar al municipiului Slobozia. Dragoș Soare a depus jurământul de învestitură, după constituirea Consiliului Local al Municipiului Slobozia. La eveniment, a fost prezent premierul României, Ludovic Orban. După depunerea jurământului, noul edil al Municipiului Slobozia a mulțumit cetățenilor pentru votul acordat, vot care a rezultat din nevoia unei schimbări, definind momentul învestirii sale ca un moment de renaștere a orașului. Primarul Municipiului Slobozia și-a luat angajamentul de a demonstra prin fapte că Slobozia poate merge pe un drum bun, cel al dezvoltării.
Prezent la ceremonie, prim-ministrul României, Ludovic Orban, a dat asigurări că va sprijini autoritatea locală în realizarea proiectelor propuse precum accesarea fondurilor pentru infrastructura rutieră, canalizare, extinderea rețelelor de gaze, atragerea investitorilor.
Dragoș Soare i-a asigurat pe slobozeni că va avea o colaborare bună cu Guvernul. De altfel, primarul Municipiului Slobozia a purtat discuții cu premierul Ludovic Orban pentru a găsi soluții pentru potabilizarea apei în Municipiului Slobozia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.