VIDEO: Drumurile județene din vestul județului, modernizate prin cel mai mare proiect pe infrastructură rutieră demarat de Consiliul Județean Ialomița


Se lucrează intens la modernizarea drumurilor din partea de vest a județului! Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru a efectuat o vizită în teren pentru a vedea care este stadiul celei mai mari lucrări realizate de Consiliul Județean Ialomița în domeniul infrastructurii rutiere. Echipa de implementare a proiectului privind modernizarea drumurilor județene din zona Drăgoești-Roșiori-Movilița-Dridu-Fierbinți-Târg-Jilavele s-a reunit la Roșiori pentru a analiza stadiul lucrărilor, dificultățile întâmpinate, dar și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru finalizarea proiectului în cele mai bune condiții.
Reabilitarea celor trei tronsoane de drumuri județene se realizează cu o finanțare de 25 de milioane de euro în cadrul Programului Operațional Regional. Aceste drumuri nu au mai fost modernizate timp de 35 de ani, iar dezideratul autorităților județene este ca din totalul celor 500 de km de drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean, 250  de km de drumuri să fie modernizate.
Printre obiectivele specifice se regăsesc desfășurarea traficului auto în condiții de siguranță și confort, se vor realiza, șanțuri din beton, șanturi din pământ, podețe și parapeți, semnalizarea rutieră orizontală si verticală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.