VIDEO: Dragoș Soare, primarul ales al Mun. Slobozia, va asigura interimatul la șefia PNL Ialomița


Dragoș Soare, noul primar al Municipiului Slobozia și deputatul Gheorghe Tinel au susținut prima conferință de presă după alegerile locale. Cu acest prilej, deputatul Gheorghe Tinel a discutat despre demisia sa din fruntea organizației județene și a anunțat că Dragoș Soare preia interimatul președinției PNL Ialomița.
Dragoș Soare a mulțumit cetățenilor din Slobozia pentru încrederea acordată de a fi mandatat primar al reședinței de județ. De asemenea, a menționat că va încerca să ia decizii oneste, echilibrate, să aducă stabilitate și resurse financiare pentru dezvoltarea municipiului.
Cât privește configurația din cadrul Consiliului Local Slobozia, primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare a menționat că își dorește un echilibru politic și că va face doar acele alianțe care să ducă Slobozia în direcția favorabilă.
Dragoș Soare a mai anunțat că va dispune efectuarea unui audit intern la nivelul Primăriei. De asemenea, a făcut mențiunea că Gigi Manea este propunerea PNL pentru una dintre funcțiile de viceprimar al Municipiului Slobozia, iar Gabriel Olteniceanu pentru funcția de administrator public.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.