Premiere cinematografice la Slobozia

Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia anunță difuzarea în premieră a două producții cinematografice, în zilele de 2 și 3 octombrie 2020, începând cu orele 18:00, pe marele ecran din sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură, astfel:

VINERI, 2 OCTOMBRIE, ORA 18:00
„30 DE ANI ȘI 15 MINUTE”, film regizat de Ștefan Mandachi, este un documentar care te indeamnă să iei atitudine! Pelicula prezintă două lumi ce se întretaie doar atunci cand apare durerea, când tragediile pe șosele se întâmplă: lumea familiilor care își plâng morții din accidentele rutiere și cea a politicienilor ce încă formulează răspunsuri la întrebarea: ”cine este vinovat pentru că Romania este pe ultimul loc în lume la numărul de kilometri de autostradă și pe primul loc la numărul de morți în accidente de mașină?”.
Trailer oficial: https://www.youtube.com/watch?v=fw03PCcoR0c

SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE, ora 18:00
„BABYTEETH: PRIMA IUBIRE” este cea de-a doua premieră cinematografică a începutului de octombrie, la Casa Municipală de Cultură!
Pelicula australiană le spune cinefililor povestea a doi părinți care descoperă că fiica lor de 16 ani (Eliza Scanlen, starul seriei HBO Sharp Objects), bolnavă de cancer, s-a îndrăgostit de un dealer de droguri.
Trailer oficial: https://www.youtube.com/watch?v=M6E8gPmz7n4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.