VIDEO: Dragoș Soare a fost ales președinte al PNL Ialomița


Liberalii ialomițeni și-au ales noul președinte, dar și noua echipa de conducere a organizației județene PNL Ialomița. Candidații înscriși în cursa pentru fotoliul de președinte al PNL Ialomița au fost deputatul Luminița Barcari și primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare. Dragoș Soare a obținut 170 de voturi, în timp ce contracandidata sa, Luminița Barcari a obținut 100 de voturi. La Conferința Județeană de Alegeri a PNL Ialomița au fost prezenți lideri politici de la nivel național, parlamentari, precum și cei aproximativ 300 de delegați care și-au exercitat votul pentru alegerea noului președinte al PNL Ialomița.
Votul a fost secret, iar procedura a presupus ca delegații să-și exprime opțiunea în ordinea alfabetică a organizațiilor locale pe care le-au reprezentat.
La finalul votului, noul președinte al PNL Ialomița, Dragoș Soare a afirmat că urmează o resetare a strategiei și un nou drum pentru partid, un drum care să conducă la victorii. Dragoș Soare și-a exprimat și susținerea pentru Florin Cîțu în competiția pentru conducerea Partidului Național Liberal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.