VIDEO: Distracție la superlativ, artiști de excepție și organizare exemplară la Ziua Comunei Miloșești


Petrecere de zile mari la Miloșești! Autoritățile locale au organizat pentru cetățeni o zi a localității memorabilă. Ziua Comunei a strâns pe stadion un număr impresionat de localnici cu chef de petrecere și puși pe distracție. Primarul comunei și-a propus ca cetățenii să se veselească într-o atmosferă de sărbătoare, bucurându-se atât de concertele susținute de artiști de marcă, cât și de restul atracțiilor pentru cei mici și cei mari, tarabele cu mici și bere, parcul de distracție. La eveniment au participat reprezentanți ai administrației județene care și-au exprimat sprijinul pentru implementarea proiectelor care să aducă dezvoltare comunei Miloșești. În acest an, comuna Miloșești împlinește 144 de ani de existență.
În semn de apreciere pentru fii satului care și-au adus contribuția la renumele localității, primarul comunei a oferit plachete de excelență. Nu au fost uitate nici cuplurile care au împlinit peste 60 de ani de căsnicie, nici cei mai longevivi cetățeni ai comunei cărora autoritățile le-au transmis întreaga considerație și prețuire.
Îndrăgitul artist, Daniel Trifu a revenit în satul natal pentru a le cânta localnicilor cele mai frumoase melodii din repertoriul popular. Pe scenă au evoluat și membrii Ansamblului Folcloric ”Doina Bărăganului”.
Artiști, unul și unul au cântat la Ziua Comunei Miloșești. Daniela Gyorfi, Nicu Paleru și Lorena i-au scos pe oameni la joc, astfel că distracția a fost la superlativ.
Ziua Comunei Miloșești a adus bucuria și voia bună în comună și a fost cu adevărat o sărbătoare de neuitat pentru toți locuitorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.