Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești!

De marți – 18 octombrie 2022, ora 23.00 până miercuri – 19 octombrie 2022, ora 05.00, în municipiul Fetești, județul Ialomița, se vor realiza lucrări de conectare a sistemului de alimentare cu apă nou executat la rețeaua existentă. Prin urmare, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din toată localitatea.
Investiția face parte din CL25 – Rețele apă și aducțiuni Fetești. Rețele de canalizare Fetești, în valoare de 41.991.727,10 lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.
Biroul de Comunicare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.