VIDEO: De Ziua Mondială a Educației, autoritățile din municipiul Fetești au premiat elevii olimpici


Autoritățile din Municipiul Fetești premiază excelența în educație! Elevii Liceului Teoretic ”Carol I”, care au obținut premii la olimpiadele naționale și profesorii îndrumători au fost recompensați cu diplome și sume de bani de Primăria Municipiului Fetești. În funcție de rezultatele obținute, cei 18 elevi olimpici au primit sume cuprinse între 500 și 1000 de lei. Municipalitatea i-a felicitat pentru perseverența și atenția pe care o acordă școlii și i-a îndemnat totodată să se autodepășească și astfel prin performanțele obținute să facă cunoscut municipiul Fetești în țară. Festivitatea de premiere s-a încadrat perfect în atmosfera unei eveniment deosebit sărbătorit în fiecare an la data de 5 octombrie, Ziua Mondială a Educației.
Educația este cheia oricărei reușite în viață. Acesta este și principiul care îi ghidează pe elevii olimpici ai Liceului Teoretic ”Carol I” din Fetești. Unii dintre ei au obținut premii importante la trei discipline și sunt motivați să continue pe acest drum al reușitei și excelenței.
Autoritățile locale din Municipiul Fetești vor premia și pe viitor performanța ca semn de prețuire a elevilor eminenți și valoroși.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.