VIDEO: Deszăpezire la foc continuu în Municipiul Slobozia! Utilajele au acționat pe tot timpul nopții


Utilajele de deszăpezire lucrează la foc continuu în Municipiul Slobozia! Autoritățile locale au supervizat operațiunile de deszăpezire pe tot timpul nopții. Dacă intervențiile au fost îngreunate pe durata viscolului, imediat ce acesta a încetat, reprezentanții Primăriei au avut posibilitatea să demareze curățarea trotuarelor și străzilor de omăt, astfel că municipiul Slobozia a fost împânzit încă de la ora trei dimineața de utilajele de deszăpezire, care au intervenit pe arterele principale și secundare. Aproximativ 20 de utilaje au colindat orașul în lung și-n lat și au acționat permanent pe tot parcursul nopții pentru a nu îngreuna traficul. Zăpada căzută în urma codului roșu de viscol sub incidența căruia s-a aflat județul Ialomița a fost îndepărtată pentru ca cetățenii să poată circula în cele mai bune condiții. S-a intervenit pe bulevardul Matei Basarab, în cartierul Pepinieră, Gării Noi, în zona autogării Slobozia și pe alte artere principale, precum și în zonele greu accesibile.
Deszăpezirea în oraș s-a făcut pe timpul nopții în regim propriu, cu zeci de oameni de la Direcția de Administrare a Domeniului Public și utilaje. Imediat ce s-a finalizat degajarea zăpezii de pe străzi și trotuare, autoritățile au luat măsura ca utilajele să împrăștie și material antiderapant.
Pe durata codului roșu de viscol, Primăria Slobozia a acționat și în situații speciale cum ar fi degajarea carosabilului de copacii rupți, adăpostirea persoanelor fără adăpost sau au fost oferite ceai și sandvișuri calde persoanelor blocate din cauza zăpezii.
Primăria Municipiului Slobozia va acționa permanent pe toată perioada de iarnă pentru limitarea efectelor negative cauzate de condițiile meteorologice, iar acțiunile vor avea eficiență astfel încât populația să resimtă cât mai puțin efectele iernii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.