VIDEO: Daruri din suflet din partea EXPUR SA


Bucurii și daruri multe s-au revărsat din sacul lui Moș Crăciun pentru copiii instituționalizați! Mesagerii generoși ai Moșului au fost reprezentanții companiei SC EXPUR SA. Acțiunea este organizată anual în prag de sărbători de conducerea societății pentru a le aduce copiilor aflați în nevoie speranța și magia sărbătorilor. Prima oprire a fost la Căsuța de tip familial Gabriela din Fetești. Reprezentanții cu suflet mare ai EXPUR SA au donat centrului de ocrotire mobilier și echipamente pentru bucătărie. Fiecare dorință a copiilor nu a rămas nebifată. Aceștia au primit pe lângă dulciuri, haine și jucării deosebite.
În aşteptarea oaspeţilor, copiii din centrul de ocrotire s-au pregătit din timp, confecţionând felicitări pe care le-au dăruit acestora, au învăţat şi repetat colinde, cu care să-i încânte și să-i răsplătească pentru bunăvoinţa şi dragostea pe care o arată față de ei.
Bucuria copiilor a fost nemărginită. Puțini dintre aceștia visau la astfel de cadouri.
Conducerea SC EXPUR SA a oferit daruri și copiilor de la căsuța de tip familial Bogdan din Țăndărei. Lângă bradul frumos împodobit, copiii au prezentat pentru oaspeţi, programe de colinde tradiţionale, vestind, prin glasurile lor cristaline Naşterea Domnului Nostru Iisus Hristos.
Reprezentanții EXPUR au vizitat căsuța de tip familial Bogdan din Țăndărei pentru a vedea cum trăiesc copiii.
Prin astfel de gesturi, în fiecare an, reprezentanții EXPUR SA reuşesc să aducă fericire și iubire în sufletul copiilor instituţionalizaţi, demonstrând solidaritate faţă de semeni. Sunt gesturi venite din suflet și acțiuni menite să le facă viața mai frumoasă celor cu care soarta a fost mai vitregă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.