VIDEO: Cristian Roman și-a preluat mandatul de primar al orașului Țăndărei


La Țăndărei a avut loc ședința de învestire a primarului ales, Cristian Roman și a noului consiliu local al orașului Țăndărei. După ce instanța a respins ca nefondată contestarea de către un contracandidat la alegerile locale a validării mandatelor de primar și consilieri locali, Consiliul Local Țăndărei a fost legal constituit. Au depus jurământul 15 consilieri. Din componența Consiliului Local Țăndărei fac parte 6 formațiuni politice: 5 consilieri PSD, 3 reprezentanți ai PNL, 2 Partidul Ialomițenilor, 3 PRO România, 1 mandat de consilier din partea Partidului Ecologist Român și 3 mandate din partea ALDE.
Odată cu depunerea jurământului, Cristian Roman a preluat toate prerogativele funcției de primar. Cristian Roman a transmis consilierilor locali un mesaj de unitate și i-a îndemnat să coopereze pentru a continua proiectele începute pentru comunitate.
La ceremonia de învestire a primarului orașului Țăndărei au participat președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel și deputatul Ștefan Mușoiu, care i-au asigurat pe consilierii locali că vor beneficia de sprijin pentru demararea investițiilor de care are nevoie comunitatea din Țăndărei.
Instanța a validat 15 consilieri locali din 17, urmând ca ceilalți doi consilieri locali să fie validați de pe lista supleanților partidelor și să depună jurământul la viitoarea ședință a Consiliului Local Țăndărei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.