VIDEO: Consiliul Județean Ialomița caută permanent soluții pentru depășirea crizei provocate de pandemia cu noul coronavirus


Toate eforturile Consiliului Județean Ialomița sunt canalizate la acest moment în combaterea epidemiei cu noul coronavirus. Consiliul Județean Ialomița a fost printre primele instituții din țară care a luat măsuri imediate și a alocat bani pentru dotarea spitalelor cu echipamente de protecție și aparatura necesară în tratarea bolnavilor infectați cu Covid-19. Spitalul Județean de Urgență Slobozia dispune de toate echipamentele necesare pentru personalul medical. De asemenea, autoritățile județene au alocat resurse financiare și pentru Spitalele din Fetești, Țăndărei și Urziceni.
Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a precizat că unele măsuri dispuse de la nivel central s-au luat fără o aplicabilitate coerentă. Deși Spitalul Municipal ”Anghel Saligny” Fetești a fost desemnat de către Ministerul Sănătății spital-suport pentru tratarea bolnavilor infectați cu noul coronavirus, Ministerul Sănătății nu a pus la dispoziția unității medicale și finanțarea necesară pentru îmbunătățirea sistemului sanitar și protecția medicilor.
Președintele Consiliului Județean Ialomița a cerut public demisia directorului Direcției de Sănătate Pubklică Ialomița pentru proasta gestionare a epidemiei de coronavirus.
Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița face apel către cetățeni să respecte regulile comunicate de autorități și îi asigură că preocuparea permanentă a Consiliului Județean este sănătatea ialomițenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.