Ședință de îndată la Consiliul Județean Ialomița

Consiliul Judeţean Ialomiţa se convoacă de îndată în şedinţă în ziua de 22.04.2020, ora 11,00 în sala EUROPA, având pe ordinea de zi discutarea și adoptarea următoarelor:
1. proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al județului Ialomița, pe anul 2020. Prin proiectul de hotărâre se propune alocarea unor sume din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Ialomița în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei de infectare cu virusul COVID-19 către primăriile Fetești, Urziceni și Țăndărei pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți pentru unitățile sanitare din subordinea acestora. Sumele propuse a fi alocate sunt de 510,00 mii lei pentru Municipiul Fetești, de 300,00 mii lei pentru Municipiul Urziceni și de 200,00 mii lei Orașului Țăndărei. De asemenea, prin acest proiect de hotărâre se propune alocarea sumei de 73,00 mii lei pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” al Județului Ialomița pentru achiziționarea unor materiale necesare în contextul actualei epidemii.
2. proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului cotizaţiilor şi contribuţiilor Judeţului Ialomiţa şi Consiliului Judeţean Ialomiţa la unele organisme interne, pe anul 2020.
Ședința este publică.

PREŞEDINTE,
VICTOR MORARU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.