VIDEO: Conducerea Primăriei Slobozia, detalii despre situația actuală a administrației publice locale


Detalii despre deschiderea anului școlar, stadiul lucrărilor la stația de tratare a apei în municipiul Slobozia și gestionarea sistemului de iluminat public au fost temele unei conferințe de presă susținute de viceprimarii municipiului Slobozia, Gabriel Mușat și Rudolf Gradea. În condițiile pandemiei de Coronavirus, autoritățile locale trebuie să aloce suma de 2,6 milioane de lei unităților școlare pentru a asigura cele mai bune condiţii pentru începerea anului şcolar şi în mod evident de a reduce riscul de răspândire a virusului.
Autoritățile locale au prezentat și stadiul lucrărilor la stația de tratare a apei. Constructorul a cerut o prelungire pentru executarea investiției până la finalul anului, a solicitat diverse modificări ale proiectului și au fost sesizate unele neconformități în raport cu caietul de sarcini.
Modernizarea iluminatului public prin atragerea fondurilor europene… este o altă temă explicată de conducerea Primăriei Municipiului Slobozia.
Cei doi viceprimari ai Mun. Slobozia au menționat că vor prezenta și alte teme de interes public legate de activitatea de la nivelul Primăriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.