VIDEO: Conducerea Consiliului Județean Ialomița și angajați ai instituției au donat sânge la noul sediu al Centrului de Transfuzie Sanguină


Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița a fost relocat într-o nouă clădire, astfel încât activitatea de donare să aibă continuitate, dat fiind faptul că în această perioadă se execută lucrări pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Cu prilejul inaugurării noului sediu al Centrului Județean de Transfuzie Sanguină, 20 de angajați din cadrul Consiliului Județean Ialomița, alături de președintele Marian Pavel, vicepreședintele Cătălin Grigore și Alexandru Potor, administratorul public al județului au donat sânge. În contextul în care tot mai multe vieți sunt puse în pericol de lipsa de sânge, gestul nobil al reprezentanților Consiliului Județean Ialomița este și un îndemn către populație de a dona sânge și astfel de a dărui o șansă la viață persoanelor aflate în dificultate.
Noul sediu al Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița este pe strada Razoare, nr. 3 din Municipiul Slobozia, vis-a-vis de fostul ștrand municipal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.