VIDEO: Comunele Traian și Miloșești au realizat investiții cu finanțare acordată de ADI Ialomița


Primăria Traian a finalizat primul proiect finanțat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița pe domeniul situații de urgență! Cu peste 400 de mii de lei, a fost achiziționat un buldoexcavator, un utilaj modern și performant cu funcții multiple. Acest utilaj este util mai ales pentru deszăpezire, astfel că autoritățile pot interveni rapid și eficient. Din bugetul local, Primăria Traian a achiziționat și o cisternă dotată cu un tun de stingere a incendiilor.
Autoritățile din comuna Miloșești au reușit să finalizeze un proiect ce presupune realizarea a trei foraje de adâncime medie de 80 m pentru sistemul de alimentare cu apă. Primul foraj a fost făcut pentru explorare pentru a se determina dacă apa este potabilă. Conform buletinelor de analiză, apa prezintă depășiri la trei indicatori: fier, conductivitate și turbiditate. Autoritățile din Miloșești au dat asigurări că vor găsi soluții în vederea potabilizării apei.
La acest moment, unitățile administrativ-teritoriale au depus 49 de proiecte prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.