VIDEO: Comuna Gârbovi – proiecte pentru dezvoltare locală


Comuna Gârbovi a pornit pe drumul dezvoltării cu proiecte numeroase, gândite de primarul Vasile Popa în acord cu prioritățile și așteptările cetățenilor. Într-o perioadă scurtă de timp, autoritățile locale au dezvoltat investiții care să creeze condiții cât mai bune locuitorilor, atât cu fonduri guvernamentale, județene, cât și din bugetul local. De la amenajarea unor parcări, a unor stații de autobuz moderne și practice, la extinderea sistemului video în comună până la modernizarea infrastructurii de apă, precum și a celei educaționale, autoritățile au avut o strategie de dezvoltare coerentă, iar la acest moment lucrările sunt în plină desfășurare în comună. A fost amenajată curtea școlii, grădinița a fost dotată cu două centrale termice, iar ca o premieră, copiii cu rezultate deosebite la învățătură au primit din partea primăriei burse de merit în valoare de 50 000 de lei.
Pentru ca cetățenii să aibă acces la servicii de utilități publice de bună calitate, autoritățile au schimbat conductele de apă și grupurile de pompare, iar pentru viitor se dorește extinderea sistemului de canalizare.
Alte investiții vizează construirea unei capele în imediata apropiere a bisericii, modernizarea parcului comunal cu sprijin financiar din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, modernizarea sistemului de iluminat public.
Autoritățile din comuna Gârbovi au investit și în domeniul sportiv. Comuna se poate mândri cu o sală de sport modernă și dotată cu un sistem climatronic nou, dar și cu performanțe în acest domeniu obținute de sportivii de la Kempo.
Autoritățile locale au manifestat și atenție față de mediul înconjurător prin plantarea unor perdele forestiere, activități la care au fost implicați și elevii școlii gimnaziale din localitate.
Proiectele pentru modernizarea comunei nu se opresc aici. Primarul localității își dorește asfaltarea străzilor, dar și alte investiții importante pentru comunitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.