URBAN Slobozia vă executa reparații în subsolurile blocurilor în condiții avantajoase

S.C.URBAN S.A. SLOBOZIA, continuă seria de demersuri pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor Municipiului Slobozia!
*S.C.URBAN S.A., vă executa reparații în subsolurile blocurilor în condiții avantajoase acceptând plata în 12 rate lunare a costurilor de intervenție!
Facilitatea vine în sprijinul cetățenilor și al asociațiilor de proprietari prin utilizarea unor tarife care sa acopere doar costurile cu personalul implicat. De asemenea materialele puse în opera vor fi refacturate către beneficiari aproape de prețul de aprovizionare. Compania nu va urmări sa realizeze un profit comercial din aceste operațiuni.
*Consiliul de Administrație al Urban SA a aprobat, la propunerea Consiliului Județean Ialomița, posibilitatea plății în 12 rate lunare a costurilor legate de evacuarea apei din subsoluri, curățenie, constatarea avariilor la rețele de apa și canalizare, realizarea reparațiilor și mentenanță generală.
Prin acest demers urmărim rezolvarea unei probleme de sănătate publica, reducerea infestării cu insecte și șobolani, îndepărtarea igrasiei și a mucegaiului din locuințe, precum si prevenirea deteriorării construcțiilor.

*Estimam ca reparațiile vor conduce la reducerea pierderilor de apa și la scăderea costurilor pe care le suporta locatarii prin distribuirea acestor cantități în facturile curente.
*Urban SA va asigura garanție pentru lucrările executate și orice intervenție ulterioara va fi acoperita gratuit de societate dacă avaria s-a produs pe un tronson care a făcut obiectul unei reparații făcute de operatorul de utilități.
*În perioada următoare Consiliul Județean Ialomița, în calitate de autoritate tutelara a SC Urban SA, va iniția o serie de discuții cu reprezentanții cetățenilor care locuiesc în aria de operare pentru a identifica soluții pentru creșterea calității serviciilor furnizate de operatorul de apa și apa uzată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.