VIDEO: Comuna Bordușani se dezvoltă!


Investiții finalizate și altele care au intrat în linie dreaptă! Se întâmplă în comuna Bordușani, acolo unde autoritățile locale derulează o serie de proiecte de dezvoltare a comunei. Se lucrează la asfaltarea tronsonului DC9, pe strada Prelungirea Primăverii din satul Cegani, o stradă care se afla într-un stadiu avansat de degradare și pentru reabilitarea căreia, primarul comunei a găsit surse de finanțare. Cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Ialomița și contribuție din bugetul local, anul acesta se vor asfalta 2 km 200 de străzi în satul Cegani. Investiția are o valoare de 1 milion de lei. Însă, cel mai așteptat proiect este cel depus în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel saligny”. În acest proiect, este prevăzută asfaltarea a 9 străzi, proiect care insumează apr. 10 milioane de lei, iar de îndată ce se va finaliza faza de licitație, se vor demara și lucrările.
Lucrările de asfaltare nu se opresc aici. 4 străzi din Bordușani care se întind pe o suprafață de peste 1 km, vor fi asfaltate cu bani de la bugetul local.
În comuna Bordușani, serviciile de apă și canalizare sunt funcționale. De asemenea, a fost construită și o stație de epurare. Serviciul de apă și canalizare se află în subordinea Consiliului Local, iar autoritățile vor să obțină licența pentru serviciul de canalizare.
Toate proiectele enumerate mai sus au fost inițiate pe durata mandatului primarului Marin Vasile Bobocel, care își dorește ca localitatea să prospere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.