VIDEO: Cinci militari, cetățeni de onoare ai Municipiului Fetești


Onoare, patriotism, eroism și simț al răspunderii …. sunt atributele care definesc personalitatea a cinci militari din Fetești care au reprezentat țara în teatrele de război din Afganistan și nu numai. Primăria și Consiliul Local Fetești au conferit celor cinci militari titlul de cetățeni de onoare ai Municipiului Fetești, ca o dovadă a respectului purtat cetățenilor valoroși, toți remarcându-se, prin fapte deosebite, cu reverberaţii profunde în conştiinţa comunităţii locale. Este vorba despre lt. cdor (rz) Tănasă Mihai Liviu, plt.maj. Nițu Valentin, plt.maj. Popescu Cristian Mihail, plt. Ciubotărescu Cristian Marius și plt. Văleanu Dan. Titlurile au fost acordate în baza unei hotărâri de consilu local. Cei cinci militari prezenți la manifestare au primit din partea primarul Municipiului Fetești alături de felicitări, diplome și plachete omagiale.
Militarii i-au înmânat, la rândul lor, primarului municipiului Fetești, simbolurile pe care le duc oriunde în lume: stema, drapelul și nominalele.
Primăria Municipiului Fetești intenționează să mai confere pe viitor astfel de titluri cetățenilor care își aduc o contribuție deosebită la dezvoltarea societății.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.