VIDEO: Candidații PSD la alegerile parțiale din Ialomița


Organizația Județeană a Partidului Social-Democrat Ialomița a prezentat candidații pentru alegerile parțiale care au loc pe data de 11 iunie în trei localități din județ. Ion Măiță, Nicoleta Toma și Marius Alin Câmpean candidează pentru funcția de primar în orașele Amara, Țăndărei și Fierbinți – Târg. Toți au experiență în administrația locală și au ca obiectiv principal continuarea proiectelor inițiate pentru dezvoltarea edilitară a localităților în cauză. Președintele PSD Ialomița, Marian Neacșu a susținut că formațiunea politică vine în fața electoratului cu cei mai buni candidați, iar măsurile economice și politice adoptate de Guvern sunt un argument temeinic pentru credibilitatea demersului electoral al PSD.
Având candidați comuni la alegerile locale parțiale, alianța PSD-ALDE funcționează la nivel de județ.
Coordonatorul campaniei pentru alegerile parțiale din Ialomița este președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru. Acesta a oferit garanții că toți cetățenii din cele trei localități vor beneficia de proiecte importante.
Domeniile strategice pentru PSD sunt modernizarea infrastructurii școlare, a infrastructurii de drumuri și crearea sau extinderea sistemelor de apă și canalizare. Ialomița primește 8000 de miliarde de lei pe Programul Național de Dezvoltare Locală pentru următorii 4 ani.
Alegerile parțiale vor avea loc în 49 de localități din țară, iar în județul Ialomița, PSD Ialomița și-a propus să câștige mandatele de primari în toate cele trei localități, unde cetățenii sunt așteptați la vot pe 11 iunie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.