VIDEO: Campionatul European de Tenis pe Echipe, la Slobozia


Slobozia este în această săptămână gazda unui eveniment sportiv de anvergură! La arenele Tenis Con se vor disputa timp de trei zile meciurile din Campionatul European de Tenis pe Echipe – Junior Davis Cup. Competiția adună la start cei mai valoroși tenismeni sub 16 ani. Echipa Națională a României, antrenată de Gabriel Moraru, la origine slobozean, format pe arenele Tenis Con, este principala favorită a turneului de la Slobozia. Chiar dacă slobozeanul Cristian Andreescu a ratat calificarea în lotul național, jucătorii sportului alb promit să nu dezamăgească și să se impună în fața adversarilor din celelalte țări.
Un mare susținător al tenisului pe plan local este Mitru Crișan, directorul general al societății Teletex, care a reușit să impună pe piața internă și internațională a produselor lactate un brand de succes: Diami lactate. În calitate de partener oficial al Campionatului European de Tenis pe Echipe, Mitru Crișan consideră că orice inițiativă care are ca și scop dezvoltarea sportului și spriiinirea tinerilor valoroși trebuie încurajată.
Și primăria Municipiului Slobozia susține sportul de performanță!
Campionatul European de tenis pe echipe – Junior Davis Cup se deschide oficial miercuri, iar vineri va avea loc festivitatea de premiere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.