VIDEO: Campioana europeană la canotaj, Cristina Drugă – cetățean de onoare al comunei Săveni


Muncă, sacrificii, talent și perseverență … toate aceste calități au ajutat-o pe o tânără de 19 ani din comuna Săveni să cucerească medalii după medalii la competițiile naționale și internaționale de canotaj. Cristina Drugă a câștigat în 2018 la Campionatul European de Juniori din Franța titlul de campioană europeană cu echipajul de patru rame feminin. Din anul 2016 este componenta lotului național de canotaj și își dorește ca în acest an să ajungă în lotul olimpic. În semn de prețuire a eforturilor și performanțelor sale, autoritățile locale din comuna Săveni au decis să îi confere titlul de cetățean de onoare. Pentru primarul comunei, sportiva este un exemplu demn de urmat și o valoare cu care se mândrește întreaga comunitate.
Cristina rememorează de unde a pornit drumul spre marea performanță. Sportiva de aur a comunei Săveni mai are un vis: să cucerească o medalie la Jocurile olimpice.
Pentru Cristina, suportul familiei a fost mai mult decât important. Familia a încurajat-o și determinat-o să fie cea mai bună și să continue pe drumul succesului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.