VIDEO: Cămin cultural la standarde europene pentru locuitorii din comuna Gheorghe Doja


Comuna Gheorghe Doja se poate mândri cu un cămin cultural la standarde europene! Proiectul a fost demarat în urmă cu cinci ani, iar anul trecut a fost finalizat cu finanțare integrală de la Compania Națională de Investiții. Lucrările de reabilitare au fost executate în termen de cinci luni și au constat în schimbarea acoperișului, izolare exterioară, realizarea unui amfiteatru cu 180 de locuri, refacerea scenei, montarea unei centrale pentru încălzire, amenajarea unor grupuri sanitare. În proiect a fost inclusă și reabilitarea din temelii a bibliotecii. Pe lângă fondul de carte generos care stă la dispoziția cititorilor, cei care trec pragul bibliotecii pot utiliza computerele performante și alte echipamente cu care este dotată biblioteca. Costul reparaţiilor şi dotării clădirii a ajuns la suma de 1 500 000 de lei, bani de la Compania Națională de Investiții, semn că autoritățile pot găsi și alte surse de finanțare pentru implementarea proiectelor.
Autoritățile din comuna Gheorghe Doja au depus eforturi în această perioadă să deszăpezească localitatea. Pe fiecare stradă s-a intervenit cu utilaje, iar ajutorarea vârstnicilor pe timp de iarnă aprigă a fost o prioritate pentru primarul localității.
Noi proiecte pentru dezvoltarea localității sunt incluse în bugetul pe anul acesta. Odată ce bugetul va fi aprobat, Primăria Comunei Gheorghe Doja le va duce la bun sfârșit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.